Skating i Brunnsparken

Testade att åka lite skateboard ikväll när jag “råkade” befinna mig i en skatepark med ett skateboard i handen. Bra träning för både balans och puls är det! Men jag märkte att jag håller på bli för gammal för att skejta, allt känns så svårt och inte vågar jag testa på sånt jag skulle vilja testa. Skulle vilja ha ett longboard istället att cruisa runt på, och slippa fundera på vilket ben man bryter när man faller… Haha, jag håller verkligen på bli gammal!

Comment "Skating i Brunnsparken" with Facebook

4 responses to “Skating i Brunnsparken”

  1. Amanda says:

    Jiihaaa! Vi har bara longboard för tillfället, men har tänkt skaffa en skateboard för det är ju lite roligare och man kan göra lite mer med dem men.. Longboard är kul det med :) 

    • Jo man kan ju göra mer med skateboard, finns alltid något nytt att lära sig.. Men vi kan ju byta bräda mot bräda då, min skateboard mot din longboard.. ;)

  2. Ajabaja, inga skydd när du åker? :P
    Jag vann en longboard på en tävling, du kan få den när jag testat den och brutit nå ben…som jag brukar göra när jag får för mig att det kan vara roligt att ramla med skateboard :P