Kitesurfing och vågsurfing i Cangu

Hej och Hallåå! Jag har absolut inte glömt bort bloggen, utan det är bara så segt internet här att det aldrig går att göra nånting! Men tänkte se om det lyckas denna gång med att uppdatera lite med vad som hänt.

Vi har nu köpt en surfingbräda, som är lite mindre (6’3) än de gamla vi hade hyrt. Både jag och Jonathan har turats om med brädan, för man orkar ändå inte surfa så länge i sträck. Den nya brädan är mycket svårare än de gamla nybörjarbrädorna, men har mycket skönare känsla när man väl kommer upp på vågorna. Igår surfade vi här på Seminyak var vi bor och idag for vi lite längre norrut till Cangu. Stränderna blir mera orörda och oförstörda med mera locals istället för turister ju längre norrut man åker, så vi trivs bättre här.

Idag har det blåst riktigt ordentligt, så vi packade med vår 9:a på ryggen på jakt efter vågor och vind. Det gick riktigt bra att kitesurfa med surfingbrädan också, fast det var en helt annan känsla när brädan inte har några straps (mamma: att ha fötterna i). Vinden var dock alltför stark för mig, så jag lekte mest i vågorna idag med surfingbrädan medan Jonathan valde att kitesurfa.

cangusurf

Cangu Bali

Kitesurfing Cangu Bali

Kitesurfing Cangu Bali

Vågsurfing Cangu Bali

Kitesurfing vågor Cangu Bali

Surfing Cangu Bali

Det var lite bilder från idag. Mina lyxiga hårbehandling som jag var på igår försvann tyvärr snabbt i saltvattnet… Imorgon ska vi kanske köra över till andra sidan ön, där det lär vara bättre kitesurfing enligt några tyskar som också kitesurfade på samma ställe som oss idag. Skulle också vara roligt att hitta lite större vågor, för vågorna har varit ganska dåliga nu de senaste dagarna. Som ni märker handlar bloggen mycket om surf just nu, men det blir så när man är på såna här härliga surfställen!

Comment "Kitesurfing och vågsurfing i Cangu" with Facebook

Comments are closed.