Försök på raley to blind

Idag har vi haft lite vind igen. 13 m2 väder och lite drakar på vattnet. Både jag och Jonathan var ute och åkte några timmar. Jag bytte ut mina fenor igår till en mindre variant, och det visade sig vara väldigt smart eftersom jag landar hoppen mycket lättare nu när inte fenorna hugger i så lätt om man landar lite fel.

kite bulabog

Idag var det t.o.m. för varmt för rash-guard. Sport-bh hålls på plats och ger samtidigt lite solbränna :)

kite krasch

kite många försök - och måna misstag

Det blev många försök på handlepass – och många misstag

Men den där raley to blind fick vi nog skjuta upp lite ännu. Vi har ju inte haft någon ordentlig vind på fyra dagar så det var lite dåligt med träningen. Fast från och med imorgon igen så ska det vara vind, och då ska jag klara det! Jag har övat på surface-pass idag och nu börjar jag bli ganska säker på tekniken – nu behöver den bara finslipas och så är det bara att go for it!

Den här videon har jag kollat för att lära mig.

Comment "Försök på raley to blind" with Facebook

2 responses to “Försök på raley to blind”

  1. papp says:

    Varför skulle du behöva kunna så svåra trix. Ser ju ut som om armar kan bli dubbelt så långa som de skall vara. Vill inte bromsa din utveckling, men vill ha en hel flicka hem till Finland tillbaka. Så träna försiktigt. Det såg så farligt ut när Juntti flög så högt, vad händer om vattnet tar slut?
    Skulle gärna vara på plats och kolla in vad ni kan, men det får bli till sommaren här på hemmaplan.

    • Nå, ingen tvingar ju mig, men det är så roligt! Kul att lär sig nya saker! Lite blåmärken och sjuka muskler får man ju, men annars är det nog inte så farligt som det ser ut! Och Jontti flyger nog bara var de e vatten.. :) Don’t worry.. ;)